Totes les coses comença’n i acaben, a Can Benet després de 21 anys ha arribat l’hora dels adéus.

Publicada en Deja un comentarioPublicada en Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Totes les coses comença’n i acaben, a Can Benet després de 21 anys ha arribat l’hora dels adéus.

Us volem donar les gràcies a totes i a tots per aquests 21 anys de fidelitat com a clients i amics on des de Can Benet us hem intentat oferir el millor de nosaltres i els millors àpats amb el millor peix, marisc i carns que podíem fer portar a Andorra.

Ha arribat l’hora de marxar i deixar pas a noves generacions i idees, moltes gràcies ,amics. El temps corre i ningú el pot parar.

Només nosaltres podem decidir què en fem del viscut i com ho volem recordar.

Nosaltres ús recordarem sempre com els millors amics que hem tingut i estareu al nostre cor indefinidament. Adéu.

Avui dia 27 d’aquest mes és l’últim dia que ens podeu trobar a Can Benet.

Totes les coses comença'n i acaben, a Can Benet després de 21 anys ha arribat l'hora dels adéus. Us volem donar les gràcies a totes i a tots per aquests 21 anys de fidelitat com a clients i amics on des de Can Benet us hem intentat oferir el millor de nosaltres i els millors àpats amb el millor peix, marisc i carns que podíem fer portar a Andorra. Ha arribat l'hora de marxar i deixar pas a noves generacions i idees, moltes gràcies ,amics. El temps corre i ningú el pot parar. Només nosaltres podem decidir què en fem del viscut i com ho volem recordar. Nosaltres ús recordarem sempre com els millors amics que hem tingut i estareu al nostre cor indefinidament. Adéu. Avui dia 27 d'aquest mes és l'últim dia que ens podeu trobar a Can Benet. El pròxim 01 de març del 2019 comença una nova etapa.

El pròxim 01 de març del 2019 comença una nova etapa.