¿ Avui Calçots ?

Publicada en Publicada en Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Adrià Wegrzyn, un vailet de Barcelona, ha guanyat un altre cop el concurs de menjar calçots. L’Adrià s’ha cruspit en quaranta-cinc minuts tres quilos de calçots; més de dos-cents vint-i-cinc calçots, en una de les moltes activitats que se celebren a final de gener a la Festa del calçot a la localitat de Valls. Com poden imaginar, les calçotades s’han convertit per dret propi en un dels motors econòmics de la comarca i cada any per aquestes dates som moltes les persones que ens hi escapem per fer una calçotada.     Sense anar més lluny, a principi de gener jo mateix vaig estar a la Bisbal del Penedès per gaudir de la primera calçotada del 2016 i és probable que al febrer repeteixi l’experiència. M’encanten els calçots i sobretot gaudir de la festa en bona companyia.     Ara bé. Quants calçots es menja una personal adulta? Jo diria que la quantitat normal oscil·la entre deu i vint calçots, excepcionalment potser trenta, i si imaginem un àpat sols amb calçots, sense carn, ni botifarres, allargant molt la gana potser podríem arribar a quaranta... però si els he de ser franc, no em veig a mi mateix empassant-me quaranta cebes.Adrià Wegrzyn, un vailet de Barcelona, ha guanyat un altre cop el concurs de menjar calçots. L’Adrià s’ha cruspit en quaranta-cinc minuts tres quilos de calçots; més de dos-cents vint-i-cinc calçots, en una de les moltes activitats que se celebren a final de gener a la Festa del calçot a la localitat de Valls.

Com poden imaginar, les calçotades s’han convertit per dret propi en un dels motors econòmics de la comarca i cada any per aquestes dates som moltes les persones que ens hi escapem per fer una calçotada.
    Sense anar més lluny, a principi de gener jo mateix vaig estar a la Bisbal del Penedès per gaudir de la primera calçotada del 2016 i és probable que al febrer repeteixi l’experiència. M’encanten els calçots i sobretot gaudir de la festa en bona companyia.
    Ara bé. Quants calçots es menja una personal adulta? Jo diria que la quantitat normal oscil·la entre deu i vint calçots, excepcionalment potser trenta, i si imaginem un àpat sols amb calçots, sense carn, ni botifarres, allargant molt la gana potser podríem arribar a quaranta… però si els he de ser franc, no em veig a mi mateix empassant-me quaranta cebes.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *