CARGOLS DE VINYA AMB BACALLÀ SALVATGE D’ALASKA

Publicada en Publicada en Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Rentem els dos quilos de cargols varies vegades amb aigua, com si fessim bugada. A la primera rentada hi posem sal.  Després hi afegirem aigua freda, de manera que quedin coberts. Els posarem a foc lent fins que comencin a sortir de la closca.  Seguidament apugem immediatament el foc al màxim perquè el bull els sorprengui.  Escumem l'aigua, hi afegim un ramet de farigola, bitxo, dues fulles de llaurer i una mica de sal. Els deixem coure durant mitja hora o tres quarts d'hora, més o menys.  En una cassola de fang sofregim les cebes picades o ratllades amb abundant oli d'oliva. Quan sigui daurada, hi afegim també els alls picats, el bacallà escaixat i desalat i el bacon talladet a trossets. Quan el sofregit estigui a punt, hi aboquem mig got de vi blanc.  Afegim els cargols a aquesta preparació i els anem remenant de tal manera que el bacallà es vagi posant dins del cargol, amb foc lent. En el moment de servir-los hi afegim all i oli i ho remenem ben remenat.Rentem els dos quilos de cargols varies vegades amb aigua, com si fessim bugada. A la primera rentada hi posem sal.

Després hi afegirem aigua freda, de manera que quedin coberts. Els posarem a foc lent fins que comencin a sortir de la closca.

Seguidament apugem immediatament el foc al màxim perquè el bull els sorprengui.

Escumem l’aigua, hi afegim un ramet de farigola, bitxo, dues fulles de llaurer i una mica de sal. Els deixem coure durant mitja hora o tres quarts d’hora, més o menys.

En una cassola de fang sofregim les cebes picades o ratllades amb abundant oli d’oliva. Quan sigui daurada, hi afegim també els alls picats, el bacallà escaixat i desalat i el bacon talladet a trossets. Quan el sofregit estigui a punt, hi aboquem mig got de vi blanc.

Afegim els cargols a aquesta preparació i els anem remenant de tal manera que el bacallà es vagi posant dins del cargol, amb foc lent. En el moment de servir-los hi afegim all i oli i ho remenem ben remenat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *