Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Amanida de pèsols i favetes tendres amb cruixent de pernil i oli de menta

Publicado el

Posem aigua a bullir amb sal i tirem els pèsols, els escaldem 3-4 minuts, els retirem i els esbandim amb aigua freda i gel per tallar la cocció i que no perdin el color. Mentrestant en una paella amb oli posem una mica del pernil tallat prim i sofregim les favetes en el mateix oli per que agafin gust del pernil. En una paella sense oli posem les llesques del pernil i ho deixem a foc baix fins que quedin cruixents i reservem. Fem una emulsió amb les fulles de menta, l'oli d'oliva, sal i pebre. Muntem el plat: posem una base de fulles verdes, a sobre les favetes i els pèsols, al voltant els cruixents de pernil, unes tires de cibulet i ho amanim amb l´oli de menta, la reducció de vinagre i cibulet picat.Amanida de pèsols i favetes tendres amb cruixent de pernil i oli de menta.

Posem aigua a bullir amb sal i tirem els pèsols, els escaldem 3-4 minuts, els retirem i els esbandim amb aigua freda i gel per tallar la cocció i que no perdin el color. Mentrestant en una paella amb oli posem una mica del pernil tallat prim i sofregim les favetes en el mateix oli per que agafin gust del pernil.
En una paella sense oli posem les llesques del pernil i ho deixem a foc baix fins que quedin cruixents i reservem.
Fem una emulsió amb les fulles de menta, l’oli d’oliva, sal i pebre.
Muntem el plat: posem una base de fulles verdes, a sobre les favetes i els pèsols, al voltant els cruixents de pernil, unes tires de cibulet i ho amanim amb l´oli de menta, la reducció de vinagre i cibulet picat.