Andorra a Taula a Can Benet Andorra Octubre 2016Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ressorgeixen amb el nom "Andorra a Taula"Octubre 2016 Andorra a TaulaSi no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber ferus convida gaudir de la pròxima edició de tardor de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana "Andorra a Taula"

Andorra a Taula a Can Benet Andorra Octubre 2016

Andorra a Taula a Can Benet Andorra. Des del novembre del 2011, moment en què les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ressorgeixen amb el nom "Andorra a Taula", aquest esdeveniment gastronòmic ha arrelat i s'ha integrat en la nostra cultura social, ha esdevingut motiu de celebració, de retrobament i de reunió d'amics i familiars

Andorra a Taula a Can Benet Andorra. Des del novembre del 2011, moment en què les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana ressorgeixen amb el nom «Andorra a Taula», aquest esdeveniment gastronòmic ha arrelat i s’ha integrat en la nostra cultura social, ha esdevingut motiu de celebració, de retrobament i de reunió d’amics i familiars. I assenyalat a les agendes de molt dels nostres clients, amics i visitants.

Amb la col·laboració d’una multitud de persones, amics i restauradors «Andorra a Taula» ha esdevingut un esdeveniment des d’on transmetre les bondats de la nostra cuina, de la nostra cultura gastronòmica i de la professionalitat del sector a clients i visitants. Coneixedors d’aquests fets la Unió Hotelera d’Andorra conjuntament amb Can Benet, us convida gaudir de la pròxima edició de tardor de les Jornades Gastronòmiques de Cuina Andorrana «Andorra a Taula» i dels menús que els establiments participants han creat i elaborat amb estima i entusiasme amb motiu de l’edició de la tardor 2016 «d’Andorra a Taula».
Aquest any ens esponsoritza Estrella Damm la cervesa de Barcelona – Estrella by Damm. L’any 2001 al 125 aniversari de l’empresa DAMM vàrem tenir l’honor de participar en l’organització de tota la Festa. I 25 anys abans vàrem organitzar el 100 aniversari de DAMM, jo personalment sóc un fan de la Xibeca una cervesa suau i ben feta.