Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

¿ Avui Calçots ?

Adrià Wegrzyn, un vailet de Barcelona, ha guanyat un altre cop el concurs de menjar calçots. L’Adrià s’ha cruspit en quaranta-cinc minuts tres quilos de calçots; més de dos-cents vint-i-cinc calçots, en una de les moltes activitats que se celebren a final de gener a la Festa del calçot a la localitat de Valls. Com poden imaginar, les calçotades s’han convertit per dret propi en un dels motors econòmics de la comarca i cada any per aquestes dates som moltes les persones que ens hi escapem per fer una calçotada.     Sense anar més lluny, a principi de gener jo mateix vaig estar a la Bisbal del Penedès per gaudir de la primera calçotada del 2016 i és probable que al febrer repeteixi l’experiència. M’encanten els calçots i sobretot gaudir de la festa en bona companyia.     Ara bé. Quants calçots es menja una personal adulta? Jo diria que la quantitat normal oscil·la entre deu i vint calçots, excepcionalment potser trenta, i si imaginem un àpat sols amb calçots, sense carn, ni botifarres, allargant molt la gana potser podríem arribar a quaranta... però si els he de ser franc, no em veig a mi mateix empassant-me quaranta cebes.Adrià Wegrzyn, un vailet de Barcelona, ha guanyat un altre cop el concurs de menjar calçots. L’Adrià s’ha cruspit en quaranta-cinc minuts tres quilos de calçots; més de dos-cents vint-i-cinc calçots, en una de les moltes activitats que se celebren a final de gener a la Festa del calçot a la localitat de Valls.

Com poden imaginar, les calçotades s’han convertit per dret propi en un dels motors econòmics de la comarca i cada any per aquestes dates som moltes les persones que ens hi escapem per fer una calçotada.
    Sense anar més lluny, a principi de gener jo mateix vaig estar a la Bisbal del Penedès per gaudir de la primera calçotada del 2016 i és probable que al febrer repeteixi l’experiència. M’encanten els calçots i sobretot gaudir de la festa en bona companyia.
    Ara bé. Quants calçots es menja una personal adulta? Jo diria que la quantitat normal oscil·la entre deu i vint calçots, excepcionalment potser trenta, i si imaginem un àpat sols amb calçots, sense carn, ni botifarres, allargant molt la gana potser podríem arribar a quaranta… però si els he de ser franc, no em veig a mi mateix empassant-me quaranta cebes.