Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

El dia de la Mare convida a la teva Mare a Restaurant Can Benet Andorra

El Dia de la Mare és una celebració per a honorar les mares que se celebra en dies diferents depenent del país, i que al Principat d'Andorra es fa el primer diumenge de maig. Les primeres celebracions del Dia de la Mare es remunten a l'antiga Grècia, on se li rendien honors a Rea, la mare dels déus Zeus, Posidó i Hades. Igualment els romans van anomenar aquesta celebració La Hilaria quan la van adquirir dels grecs i se celebrava el 15 de març en el temple de Cíbele. Durant tres dies es feien oferiments. Els primers cristians van transformar aquestes celebracions en honor a la Mare de Déu. En el santoral catòlic, el 8 de desembre, se celebra la festa de la Immaculada Concepció, data que es manté en la celebració del Dia de la Mare en alguns països com Panamà. A Anglaterra, cap al segle XVII, tenia lloc un esdeveniment similar, també a la Verge, que es denominava Diumenge de les Mares. Els nens concorrien a missa i tornaven a les seves llars amb regals per a les seves progenitores.

El Dia de la Mare és una celebració per a honorar les mares que se celebra en dies diferents depenent del país, i que al Principat d’Andorra es fa el primer diumenge de maig. 

Les primeres celebracions del Dia de la Mare es remunten a l’antiga Grècia, on se li rendien honors a Rea, la mare dels déus Zeus, Posidó i Hades. Igualment els romans van anomenar aquesta celebració La Hilaria quan la van adquirir dels grecs i se celebrava el 15 de març en el temple de Cíbele. Durant tres dies es feien oferiments. Els primers cristians van transformar aquestes celebracions en honor a la Mare de Déu.  En el santoral catòlic, el 8 de desembre, se celebra la festa de la Immaculada Concepció, data que es manté en la celebració del Dia de la Mare en alguns països com Panamà.  A Anglaterra, cap al segle XVII, tenia lloc un esdeveniment similar, també a la Verge, que es denominava Diumenge de les Mares. Els nens concorrien a missa i tornaven a les seves llars amb regals per a les seves progenitores.

Restaurant Can Benet C/ Antic Carrer Major 9 Andorra la Vella Andorra la Vella canbenet@hotmail.es Tel.(+376) 828 922 (+376) 828 922 .