Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Del 28 d’octubre al 28 de novembre de 2016, el Principat d’Andorra celebra una Nova edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana «Andorra a la Taula». Més de 30 restaurants d’Andorra s’uneixen en aquesta desena edició d»Andorra a la Taula’, unes jornades gastronòmiques

Del 28 d’octubre al 28 de novembre de 2016, el Principat d’Andorra celebra una Nova edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana «Andorra a la Taula». Més de 30 restaurants d’Andorra s’uneixen en aquesta desena edició d»Andorra a la Taula’, unes jornades gastronòmiques amb una selecció de receptes escollides per a l’ocasió, que es podran degustar a menús d’entre 20 € i 35 €.

Aquestes 10a jornades d'»Andorra a la Taula» s’emmarquen dins de l’Andorra Shopping Festival, un esdeveniment que va néixer el novembre de 2013 amb l’objectiu de reforçar el posicionament d’una de les principals ofertes turístiques d’Andorra. Aquest any se celebrarà del 28 d’octubre al 13 de novembre.

Cada restaurant ha preparat per a aquesta cita gastronòmic seu propi menú, que unirà una deliciosa combinació de productes autòctons i de proximitat amb les receptes de temporada més destacades.

El menú del Restaurant Can Benet Andorra a Taula es un dels millors menús i a la vegada més complerts, gaudiu de Can Benet a un preu immillorable, dins d’un Borda Típica Andorrana al mateix centre historis d’Andorra la Vella, entre el Comú d’andorra i la Casa de la Vall.

Menú ANDORRA A TAULA TARDOR 2016 – RESTAURANT CAN BENET ANDORRA Published by RESTAURANTCANBENET Menú ANDORRA A TAULA TARDOR 2016 – RESTAURANT CAN BENET ANDORRA Aperitiu: TATAKI DE SALMÓ SALVATGE I “ESTRELLA DAMM” NEMS VIETNAMITES AMB SALSA CASOLANA AGREDOLÇA CARPACCIO DE GAMBES FRESQUES DE PALAMÓS I POP GALLEC CROQUETES DE CEPS AMB FOIE GRAS CALDERETA DE LLAMÀNTOL AMB CIGRONS ESFERA DE TARONJA I XOCOLATA AL “COINTREAU” PREU…35.€ X PERSONA + 4,5% IGI. Més de 30 Menús gastronòmics a les jornades “Andorra a la Taula 2016”.

Del 28 d'octubre al 28 de novembre de 2016, el Principat d'Andorra celebra una Nova edició de les jornades gastronòmiques de cuina andorrana "Andorra a la Taula". Més de 30 restaurants d'Andorra s'uneixen en aquesta desena edició d''Andorra a la Taula', unes jornades gastronòmiques amb una selecció de receptes escollides per a l'ocasió, que es podran degustar a menús d'entre 20 € i 35 €.  Aquestes 10a jornades d'"Andorra a la Taula" s'emmarquen dins de l'Andorra Shopping Festival, un esdeveniment que va néixer el novembre de 2013 amb l'objectiu de reforçar el posicionament d'una de les principals ofertes turístiques d'Andorra. Aquest any se celebrarà del 28 d'octubre al 13 de novembre.  Cada restaurant ha preparat per a aquesta cita gastronòmic seu propi menú, que unirà una deliciosa combinació de productes autòctons i de proximitat amb les receptes de temporada més destacades.  El menú del Restaurant Can Benet Andorra a Taula es un dels millors menús i a la vegada més complerts, gaudiu de Can Benet a un preu immillorable, dins d’un Borda Típica Andorrana al mateix centre historis d’Andorra la Vella, entre el Comú d’andorra i la Casa de la Vall.  Menú ANDORRA A TAULA TARDOR 2016 – RESTAURANT CAN BENET ANDORRA Published by RESTAURANTCANBENET Menú ANDORRA A TAULA TARDOR 2016 – RESTAURANT CAN BENET ANDORRA Aperitiu: TATAKI DE SALMÓ SALVATGE I “ESTRELLA DAMM” NEMS VIETNAMITES AMB SALSA CASOLANA AGREDOLÇA CARPACCIO DE GAMBES FRESQUES DE PALAMÓS I POP GALLEC CROQUETES DE CEPS AMB FOIE GRAS CALDERETA DE LLAMÀNTOL AMB CIGRONS ESFERA DE TARONJA I XOCOLATA AL “COINTREAU” PREU…35.€ X PERSONA + 4,5% IGI. Més de 30 Menús gastronòmics a les jornades “Andorra a la Taula 2016”.Nou Menú DEGUSTACIÓ per ABRIL 2016 a Restaurant Can Benet.