de salmó i de 'maguro'Degusta els plats estrella de la cuina japonesaLa Cuina de l'Uribou tancarà el menú amb la seva vedella fumada a l'aroma de tèShibui ens sorprendrà amb el seu plat 'sake teriyaki' amb fideus d'arròs cruixentTatami Room cuidarà el nostre paladar amb el mini 'chirasahi' de 'sushi' de tonyinaYashima ens oferirà ànec al grill amb foie i albergínia

Koy Shunka, Yashima, Shibui, The Tatami Room i La Cuina de l’Uribou s’uneixen per descobrir-vos els plats més deliciosos de la cuina nipona. Una oportunitat única i irrepetible de tastar les especialitats protagonistes dels cinc millors restaurants japonesos de la ciutat en un entorn immillorable: la sala de la cúpula del Museu Nacional d’Art de Catalunya i l’espai del restaurant Òleum!

Publicado el

VAREM ANAR-HI:   Fans de la cuina japonesa, organitzem una experiència gastronòmica que no et pots perdre. Els cinc millors restaurants japonesos de Barcelona cuinaran per als lectors de Time Out en una nit exclusiva!

Koy Shunka, Yashima, Shibui, The Tatami Room i La Cuina de l’Uribou s’uneixen per descobrir-vos els plats més deliciosos de la cuina nipona. Una oportunitat única i irrepetible de tastar les especialitats protagonistes dels cinc millors restaurants japonesos de la ciutat de BARCELONA en un entorn immillorable: la sala de la cúpula del Museu Nacional d’Art de Catalunya i l’espai del restaurant Òleum! Degusta els plats estrella de la cuina japonesa mentre gaudeixes d’unes vistes espectaculars de la ciutat.

Espai emblemàtic i cuina excel·lent. Un maridatge d’art i gastronomía que et farà viatjar directament al Japó!

Quins plats degustarem?

Koy Sunka cuinarà ‘niguiris’ de brau, de salmó i de ‘maguro’

Yashima ens oferirà ànec al grill amb foie i albergínia

Shibui ens sorprendrà amb el seu plat ‘sake teriyaki’ amb fideus d’arròs cruixent

Tatami Room cuidarà el nostre paladar amb el mini ‘chirasahi’ de ‘sushi’ de tonyina

La Cuina de l’Uribou tancarà el menú amb la seva vedella fumada a l’aroma de tè

I per beure, cava Anna Rosé i Anna BdB, vi blanc Viñas de Anna de Codorniu i cervesa Moritz.

Ja ho saps, t’esperem el dia 15 de juny a la que serà la primera vegada que els cinc millors restaurants japonesos de Barcelona s’uneixen per deleitar els paladars dels lectors de Time Out Barcelona.

Imperdible!