Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

La tardor t’apropa a una de les cites gastronòmiques més esperades d’aquesta temporada Andorra a Taula 2018 l aparador de la gastronomia andorrana celebra la seva 12a edició

La tardor t'apropa a una de les cites gastronòmiques més esperades d'aquesta temporada Andorra a Taula 2018 l'aparador de la gastronomia Andorrana celebra la seva 12a edició.

La tardor t’apropa a una de les cites gastronòmiques més esperades d’aquesta temporada Andorra a Taula 2018 l’aparador de la gastronomia Andorrana celebra la seva 12a edició.

La tardor t'apropa a una de les cites gastronòmiques més esperades d'aquesta temporada Andorra a Taula 2018 l'aparador de la gastronomia Andorrana celebra la seva 12a edició.

Durant molts anys la nostra cuina ha estat amagada a les llars. Als hotels i restaurants d’Andorra se servien més paelles que arròs a la cassola, més sarsueles que truites de riu, més vol-au-vents que trinxats, entremesos que xicoies, tournedós que fricandós. Han hagut de passar anys i ha calgut l’esforç de molts cuiners per posar en valor uns plats tan nostres.

En aquest sentit, l’Andorra a Taula i en el seu moment les Jornades de tardor de cuina andor­rana han fet la seva feina. Aquelles primeres jornades que vam idear amb en Joan Berenguer, l’Antoni Azurmendi i el Josep M. Coma han donat el seu fruit. Avui podem constatar que en molts dels nostres restaurants és habitual trobar trinxat, arròs de muntanya, allioli de codony, xarop de pinya d’avet, civets, bolets, productes del bosc, vedella d’Andorra i fins i tot vins dels nostres cellers.
Res més. Agrair a tots, que som molts, els que fem possible aquest projecte que ens permet gaudir d’un bon menjar i beure, i disculpar-me per si m’he oblidat d’algú. Felicitats a tots per l’Andorra a Taula i bon profit!