Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Les rues i les disfresses prenen els carrers Varietat de propostes en la rua de Carnaval conjunta d’Andorra la Vella i Escaldes

Les rues i les disfresses prenen els carrers .   Varietat de propostes en la rua de Carnaval conjunta d’Andorra la Vella i Escaldes, que aplega 250 persones en 10 comparses. Encamp dóna el tret de sortida a la celebració amb un pregó marcat per la sàtira política i la tradicional penjada del carnestoltes.  La festa i la disbauxa van tornar ahir als carrers del Principat amb les primeres activitats de carnestoltes. La més multitudinària  va ser la tradicional rua que organitzen conjuntament Andorra la Vella i Escades, i que va aplegar unes 250 persones repartides en 10 comparses. Entre els participants hi havia grups d’amics, membres de la casa pairal d’Andorra la Vella i grups de ball de diferents gimnasos. Les temàtiques de les comparses van ser ben diverses: des d’Star Wars fins a dimonis, discogirls dels anys vuitanta i emoticones de WhatsApp, entre d’altres. La festa va finalitzar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb una desfilada dels diferents grups disfressats, una botifarrada popular i el concurs de coreografies.
Les rues i les disfresses prenen els carrers . 

Varietat de propostes en la rua de Carnaval conjunta d’Andorra la Vella i Escaldes, que aplega 250 persones en 10 comparses. Encamp dóna el tret de sortida a la celebració amb un pregó marcat per la sàtira política i la tradicional penjada del carnestoltes.

La festa i la disbauxa van tornar ahir als carrers del Principat amb les primeres activitats de carnestoltes. La més multitudinària  va ser la tradicional rua que organitzen conjuntament Andorra la Vella i Escades, i que va aplegar unes 250 persones repartides en 10 comparses. Entre els participants hi havia grups d’amics, membres de la casa pairal d’Andorra la Vella i grups de ball de diferents gimnasos. Les temàtiques de les comparses van ser ben diverses: des d’Star Wars fins a dimonis, discogirls dels anys vuitanta i emoticones de WhatsApp, entre d’altres. La festa va finalitzar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb una desfilada dels diferents grups disfressats, una botifarrada popular i el concurs de coreografies.