Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Uno de los platos estrella de la cocina vietnamita son los nems, un rollo de cerdo picado, pero uno siempre puede darle el relleno que desee.

La cuina vietnamita trastorna els sentits. És pura sofisticació culinària, fruit d'un primorós i pacient treball en el qual es cuida cada detall. Cada ingredient és tractat com si fos l'únic i cada sabor i cada aroma conjuguen a la perfecció. Tant és així que fins el seu “finger food” arriba a ser una autèntica delicatessen. Els millors xefs ho saben, i per això molts d'ells inclouen en les seves propostes la “streetfood” vietnamita que marca tendència a Europa. Aquí parlarem d'un dels seus plats estrella: els nems vietnamites també denominats Chả giò (en el sud de Vietnam) o Nem rán (“rotllo fregit” en el dialecte vietnamita del Nord). En vietnamita Cha Gio, significa literalment rotllo de porc picat, però un sempre pot donar-li el farciment que desitgi. A Vietnam se serveixen com a entrant. El fantàstic dels nems és que no només estan deliciosos sinó que és molt divertit preparar-los en família o entre amics. Avui dia és molt fàcil trobar els ingredients en molts supermercats asiàtics del nostre país. Per a l'embolcall són necessàries les hòsties d'arròs, mentre que els ingredients per al farciment varien: pastanagues, cols, ceba, carn picada de pollastre o de porc, gambes, xampinyons negres, cranc…
Vegetable wraps grilling at the food stall in Asia

La cuina vietnamita trastorna els sentits. És pura sofisticació culinària, fruit d’un primorós i pacient treball en el qual es cuida cada detall. Cada ingredient és tractat com si fos l’únic i cada sabor i cada aroma conjuguen a la perfecció. Tant és així que fins el seu “finger food” arriba a ser una autèntica delicatessen. Els millors xefs ho saben, i per això molts d’ells inclouen en les seves propostes la “streetfood” vietnamita que marca tendència a Europa.

Aquí parlarem d’un dels seus plats estrella: els nems vietnamites també denominats Chả giò (en el sud de Vietnam) o Nem rán (“rotllo fregit” en el dialecte vietnamita del Nord). En vietnamita Cha Gio, significa literalment rotllo de porc picat, però un sempre pot donar-li el farciment que desitgi. A Vietnam se serveixen com a entrant.

El fantàstic dels nems és que no només estan deliciosos sinó que és molt divertit preparar-los en família o entre amics. Avui dia és molt fàcil trobar els ingredients en molts supermercats asiàtics del nostre país. Per a l’embolcall són necessàries les hòsties d’arròs, mentre que els ingredients per al farciment varien: pastanagues, cols, ceba, carn picada de pollastre o de porc, gambes, xampinyons negres, cranc…