Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

RESTAURANT CAN BENET ANDORRA. Avui ens han visitat a #RestaurantCanBenet #CanBenet l’actriu Elisabet Terri, l’actor Alain Hernández i l’actor Pep Munné, actualment treballant a la pel·lícula 73» a Andorra, produïda per la Productora Imminent propietat de José Pozo, Director de Cinema premiat amb un Goya.

RESTAURANT CAN BENET ANDORRA. Avui ens han visitat a #RestaurantCanBenet #CanBenet l’actriu Elisabet Terri, l’actor Alain Hernández i l’actor Pep Munné, actualment treballant a la pel·lícula 73» a Andorra, produïda per la Productora Imminent propietat de José Pozo, Director de Cinema premiat amb un Goya. Així que avui hem pogut gaudir de la cuina de Can Benet i del seu chef Marc Benet #MarcBenet  i provar un Txuleton Angus #Angus i d’un postre de Disseny, la nova Torre de Xocolata amb Mousse de pebrot deshidratat Pasodoble.org #pasodoble . #chef #pornfood#restaurant #food #andorralavella #canbenet #restaurantcanbenet #73minutospelicula #cinema #movies #postresdedisseny #notodovaasercurrar @alainhernan @eliterri @jpozo67 @pepandorra .
Ara a veura si podem portar al #PepMunne a Andorra amb ….  Pep Munné rinde homenaje al universo poético de Gil de Biedma #GildeBiedma . 

Cuando el actor Pep Munné conoció al poeta Jaime Gil de Biedma (Barcelona 1929-1990) se quedó impresionado por su «lucidez, su pausado apasionamiento y su sentido del humor». Marcado por este encuentro leyó su obra y decidió rendirle homenaje en un espectáculo. «Doy salida a una obsesión», dijo en Madrid Munné durante la presentación de Una noche con Gil de Biedma (Las rosas de papel).