Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Restaurant familiar

Aquesta recepta parteix de les clàssiques que es preparen a Llavaneres, Caldetes i el seu entorn, i l'hem acabat de "tunejar" al nostre gust.
Aquesta recepta parteix de les clàssiques que es preparen a Llavaneres, Caldetes i el seu entorn, i l’hem acabat de «tunejar» al nostre gust.

RESTAURANT CAN BENET és un restaurant familiar que va obrir les seves portes ara fa més de 20 anys. La seva especialitat és la cuina de Mercat, cuina gastronòmica, cuina japonesa (sushi, etc.) seguida d’una carta de cuina mediterrània composta per amanides, plats orientals, carns, peixos, plats per compartir i un munt se suggeriments. Tots les nostres postres són elaborats a casa i també es pot gaudir d’una ampla carta de vins. Al migdia ofereixen una carta i uns plats del dia molt variats i tant de dia com de nit menjar japonès per als amants del sushi i de la cuina asiàtica. Si voleu organitzar el vostre sopar d’empresa, un sopar de maridatge, el vostre aniversari o la nit més màgica de l’any… Can Benet Borda Típica Andorrana és el vostre restaurant a Andorra.