Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Sarsuela de peix i marisc

Publicado el

Sarsuela de peix i marisc la sarsuela de Peix i Marisc és una preparació molt refinada un dels grans plats de la restauració catalana.   Per fer la sarsuela, seguirem els següents passos (Per a quatre persones).  1r pas: Posarem sal al peix i al marisc i el sofregirem amb oli calent; cal marcar-lo i reservar-lo en una Sarsuelera que farem servir per coure el peix. 2n pas: Netegem ses musclos i es posen al vapor, es reserva l’aigua i es treu la meitat de la clova. 3r pas: Enfarinem ses calamars, els sofregim i els ajuntem amb es peix. 4t pas: Tallem la ceba molt fina i la sofregim amb l’oli que s'ha fet servir per al peix. Quan la ceba sigui ben rosseta, escorrim una mica d’oli i posem sa tomata i la deixem reduir. 5è pas: Es matxuquen en el morter unes ametlles torrades i avellanes i ho posem a part. 6è pas: Agafem sa cassola amb es peix i marisc i ho flamegem amb el brandi i el vi blanc; posem el sofregit, una culleradeta de farina, tot seguit posem el caldo de peix, ho posem al foc, i hi anem afegint ses musclos i les cloïsses. Hi afegim també la picada, es deixa coure una estona al foc i posem sal i pebre al gust. 7è pas: Un cop afegits tots els ingredients que s’havien d’afegir, posem al forn la sarsuela durant 10 minuts fins que sigui torradeta i llesta per servir. Per a acompanyar, es poden servir unes torrades amb una mica d’allioli.Sarsuela de peix i marisc la sarsuela de Peix i Marisc és una preparació molt refinada un dels grans plats de la restauració catalana.

Per fer la sarsuela, seguirem els següents passos (Per a quatre persones).

1r pas: Posarem sal al peix i al marisc i el sofregirem amb oli calent; cal marcar-lo i reservar-lo en una Sarsuelera que farem servir per coure el peix.
2n pas: Netegem ses musclos i es posen al vapor, es reserva l’aigua i es treu la meitat de la clova.
3r pas: Enfarinem ses calamars, els sofregim i els ajuntem amb es peix.
4t pas: Tallem la ceba molt fina i la sofregim amb l’oli que s’ha fet servir per al peix. Quan la ceba sigui ben rosseta, escorrim una mica d’oli i posem sa tomata i la deixem reduir.
5è pas: Es matxuquen en el morter unes ametlles torrades i avellanes i ho posem a part.
6è pas: Agafem sa cassola amb es peix i marisc i ho flamegem amb el brandi i el vi blanc; posem el sofregit, una culleradeta de farina, tot seguit posem el caldo de peix, ho posem al foc, i hi anem afegint ses musclos i les cloïsses. Hi afegim també la picada, es deixa coure una estona al foc i posem sal i pebre al gust.
7è pas: Un cop afegits tots els ingredients que s’havien d’afegir, posem al forn la sarsuela durant 10 minuts fins que sigui torradeta i llesta per servir.
Per a acompanyar, es poden servir unes torrades amb una mica d’allioli.