Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Sopars i dinars a Nadal al Restaurant Can Benet

Sopars i dinars d'empresa. Gaudiu del sopar o del dinar de Nadal de la vostra empresa al Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall S'acosten les dates de Nadal i com cada any el moment de compartir taula per dinar o sopar no només amb la família sinó també amb els companys de feina. Si no sabeu on fer el sopar o dinar de Nadal de la vostra empresa, no busqueu més: el Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall és el lloc ideal per gaudir-ne. Una situació privilegiada Una borda restaurant dins la ciutat on podreu anar a peu des d'Andorra i tallar del dia a dia a l'empresa. Acollidor i tranquil, al Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall celebrareu aquestes festes en un ambient càlid i festiu. Un espai adaptat als grups al Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall proposem un espai ampli totalment equipat i condicionat per a la celebració de sopars i dinars d'empresa. I, si ho desitgeu, podem posar a la vostra disposició d'altres serveis complementaris per a la vostra festa de Nadal. Un menú d'empresa En aquests dies de Nadal, el Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall us proposa diversos menús d'empresa de 40 a 70.€. I si voleu una proposta totalment personalitzada, ens adaptem a les vostres necessitats per tal d'elaborar-vos un menú únic on la gastronomia i la qualitat en seran els protagonistes.

Sopars i dinars d’empresa. Gaudiu del sopar o del dinar de Nadal de la vostra empresa al Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall
S’acosten les dates de Nadal i com cada any el moment de compartir taula per dinar o sopar no només amb la família sinó també amb els companys de feina.
Si no sabeu on fer el sopar o dinar de Nadal de la vostra empresa, no busqueu més: el Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall és el lloc ideal per gaudir-ne.
Una situació privilegiada
Una borda restaurant dins la ciutat on podreu anar a peu des d’Andorra i tallar del dia a dia a l’empresa. Acollidor i tranquil, al Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall celebrareu aquestes festes en un ambient càlid i festiu.

Un espai adaptat als grups, al Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall proposem un espai ampli totalment equipat i condicionat per a la celebració de sopars i dinars d’empresa. I, si ho desitgeu, podem posar a la vostra disposició d’altres serveis complementaris per a la vostra festa de Nadal.

Un menú d’empresa, En aquests dies de Nadal, el Restaurant Can Benet Andorra antic carrer major darrere la Casa de la Vall us proposa diversos menús d’empresa de 40 a 70.€. I si voleu una proposta totalment personalitzada, ens adaptem a les vostres necessitats per tal d’elaborar-vos un menú únic on la gastronomia i la qualitat en seran els protagonistes.