Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

MÚIXING O RAQUETES DE NEU I SOPAR ROMANTIC A CAN BENET A ANDORRA LA VELLA

Experimenta una excursió amb múixing o raquetes de neu nocturnes! A les estacions de Vallnord-Pal Arinsal, Vallnord-Ordino Arcalís, i a Naturlandia, cota 2.000 m, es fan sortides nocturnes amb raquetes de neu. Per recuperar forces, res millor que una fondue per sopar i compartir moments inoblidables amb els amics. Grandvalira complementa les raquetes de neu amb altres activitats en diferents paquets d'aventura, que inclouen sortides amb motos de neu i construcció d'iglús, entre d'altres propostes amb sopar inclòs. Passa-t'ho d'allò més bé i relaxa't gaudint de la gastronomia de muntanya! Sorprèn a la teva parella amb múixing i sopar romàntic. Un passeig a la llum de la lluna amb un trineu arrossegat per gossos pot ser l'inici d'una fantàstica vetllada romàntica. Grandvalira organitza aquestes excursions que sorprendran a la teva parella. Després, res millor que un sopar amb espelmes enmig d'un magnífic paisatge nevat. Grandvalira també ofereix aquesta activitat que es pot combinar amb altres opcions per aprofitar al màxim tota l'oferta d'aventura. Informa't sobre aquestes i més activitats a: www.vallnord.com, www.grandvalira.com o www.naturlandia.adExperimenta una excursió amb múixing o raquetes de neu nocturnes!

A les estacions de Vallnord-Pal Arinsal, Vallnord-Ordino Arcalís, i a Naturlandia, cota 2.000 m, es fan sortides nocturnes amb raquetes de neu. Per recuperar forces, res millor que una fondue per sopar i compartir moments inoblidables amb els amics.

Grandvalira complementa les raquetes de neu amb altres activitats en diferents paquets d’aventura, que inclouen sortides amb motos de neu i construcció d’iglús, entre d’altres propostes amb sopar inclòs. Passa-t’ho d’allò més bé i relaxa’t gaudint de la gastronomia de muntanya!

Sorprèn a la teva parella amb múixing i sopar romàntic. Un passeig a la llum de la lluna amb un trineu arrossegat per gossos pot ser l’inici d’una fantàstica vetllada romàntica. Grandvalira organitza aquestes excursions que sorprendran a la teva parella. Després, res millor que un sopar amb espelmes enmig d’un magnífic paisatge nevat. Grandvalira també ofereix aquesta activitat que es pot combinar amb altres opcions per aprofitar al màxim tota l’oferta d’aventura.

Informa’t sobre aquestes i més activitats a: www.vallnord.com, www.grandvalira.com o www.naturlandia.adSORTIDES NOCTURNES AMB MÚIXING O RAQUETES DE NEU I L ANY DEMA SOPAR ROMANTIC A CAN BENET A ANDORRA LA VELLA