Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Totes les coses comença’n i acaben, a Can Benet després de 21 anys ha arribat l’hora dels adéus.

Totes les coses comença’n i acaben, a Can Benet després de 21 anys ha arribat l’hora dels adéus.

Us volem donar les gràcies a totes i a tots per aquests 21 anys de fidelitat com a clients i amics on des de Can Benet us hem intentat oferir el millor de nosaltres i els millors àpats amb el millor peix, marisc i carns que podíem fer portar a Andorra.

Ha arribat l’hora de marxar i deixar pas a noves generacions i idees, moltes gràcies ,amics. El temps corre i ningú el pot parar.

Només nosaltres podem decidir què en fem del viscut i com ho volem recordar.

Nosaltres ús recordarem sempre com els millors amics que hem tingut i estareu al nostre cor indefinidament. Adéu.

Avui dia 27 d’aquest mes és l’últim dia que ens podeu trobar a Can Benet.

Totes les coses comença'n i acaben, a Can Benet després de 21 anys ha arribat l'hora dels adéus. Us volem donar les gràcies a totes i a tots per aquests 21 anys de fidelitat com a clients i amics on des de Can Benet us hem intentat oferir el millor de nosaltres i els millors àpats amb el millor peix, marisc i carns que podíem fer portar a Andorra. Ha arribat l'hora de marxar i deixar pas a noves generacions i idees, moltes gràcies ,amics. El temps corre i ningú el pot parar. Només nosaltres podem decidir què en fem del viscut i com ho volem recordar. Nosaltres ús recordarem sempre com els millors amics que hem tingut i estareu al nostre cor indefinidament. Adéu. Avui dia 27 d'aquest mes és l'últim dia que ens podeu trobar a Can Benet. El pròxim 01 de març del 2019 comença una nova etapa.

El pròxim 01 de març del 2019 comença una nova etapa.