Si no el millor es un dels millors Restaurants d'Andorra on la qualitat s'uneix al saber fer

Vine a celebrar el dia de la Mona a Restaurant Can Benet al Centre Històric d’Andorra la Vella

Vine a celebrar el dia de la Mona a Restaurant Andorra Borda Típica Can Benet al Centre Històric d’Andorra la Vella. Segons el Costumari Català de Joan Amades, la mona ja és citada amb aquest nom en el segle XV, tot i que al diccionari Gazophylacivum Catalano-Latinum, de Joan Lacavalleria, publicat a Barcelona l'any 1696, "mona" té encara només una definició purament zoològica. Però el Diccionari de la llengua castellana, de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua, ofereix ja en la seva edició de l'any 1783 la següent definició: La Mona "Catalunya, València i Múrcia. La coca o rosca que es cou al forn amb ous posats en ella amb closca per Pasqua de Flors, que en altres parts de la península Ibèrica anomenen hornazo"Vine a celebrar el dia de la Mona a Restaurant Andorra Borda Típica Can Benet al Centre Històric  dAndorra la Vella.
Segons el Costumari Català de Joan Amades, la mona ja és citada amb aquest nom en el segle XV, tot i que al diccionari Gazophylacivum Catalano-Latinum, de Joan Lacavalleria, publicat a Barcelona l’any 1696, «mona» té encara només una definició purament zoològica.
Però el Diccionari de la llengua castellana, de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua, ofereix ja en la seva edició de l’any 1783 la següent definició: La Mona «Catalunya, València i Múrcia. La coca o rosca que es cou al forn amb ous posats en ella amb closca per Pasqua de Flors, que en altres parts de la península Ibèrica anomenen hornazo«